Besseling geldt al jarenlang als de expert in het ontwikkelen, produceren en installeren van apparatuur om de bewaring van producten onder 'Controlled Atmosphere' (CA) of 'Ultra Low Oxygen' (ULO) te optimaliseren. Daarnaast worden hun producten veelvuldig toegepast binnen de voedingsmiddelenindustrie en diverse industriele processen.


Salco Bedrijfsdeuren produceert voor tal van markten klantspecifieke deuren. Precies op maat, in tal van uitvoeringen en in iedere kleur. Of het nu gaat om deuren voor koel- en vriessituaties, schuifdeuren, overheaddeuren, gecertificeerde brandwerende (koel- of vries)deuren, hygienische deuren, deuren voor ULO/CA bewaring of snelle sluisdeuren voor hoogbouw vrieshuizen; bij Salco bent u aan het juiste adres.


Gehoorschade bij motorrijders komt vaker voor dan je denkt. Nee, niet direct door het geluid van de motor(en), maar door het oorverdovende lawaai van windgeruis bij hoge snelheden! Dat brengen we graag onder de aandacht. Aan Rob Hartog hebben we al 4 jaar een fijne, gemotiveerde partner die recht op zijn doel afgaat en super prestaties heeft geleverd. Samen bereiken we meer mensen om het belang van het dragen van gehoorbescherming op de motor onder de aandacht te brengen. We wensen Team Hartog veel succes toe, wij zijn erbij!


VEEKRO Bedrijfswagens is de IVECO dealer voor West-Friesland en omstreken. U kunt bij hen terecht voor bedrijfswagens van 3 tot 72 ton, zowel voor nieuw als gebruikt. Verder is de werkplaats gespecialiseerd voor service en onderhoud voor uw bedrijfswagen. Ook voor onderdelen bent u bij Veekro aan het goede adres.


De Spuiterij is gespecialiseerd in het spuiten van metalen oppervlakten voor toepassing zowel binnen als buiten. Afhankelijk van de toepassing/gebruik van het product adviseren zij u graag over de juiste voorbewerking en te gebruiken verfspecificatie. Handzame, seriematige maar ook grote metaalproducten tot een lengte van 13 meter kunnen door De Spuiterij worden verwerkt. Zij onderscheiden zich door haar snelheid, klantgerichtheid, service en flexibiliteit. Mede door een eigen transport service.


De V-Strom Specialist is de specialist op het gebied van Suzuki V-strom's. In de showroom staat een ruime voorraad aan Suzuki V-Strom's en diverse andere motoren. In de werkplaats staat een team van enthousiaste gediplomeerde monteurs klaar voor het uitvoeren van onderhoud. Met motoren van Suzuki, onderdelen en accessoires vindt u hier alles op motor en adventure-sport gebied. Geinteresseerd in een motor of gewoon zin in een lekker kopje koffie.. Kom dan gerust langs op De Drie Kronen 1 in Enkhuizen.


Linda Dammann heeft het schilderen ontdekt in 2006, en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld in diverse stijlen. Met vooral het gebruik van natuurlijke kleuren zijn de werken altijd in evenwicht. Met veel verwerkingen van borstbeelden maar ook abstracte werken in aardetinten die een rustgevende uitstraling hebben. Tevens heeft ze diverse boeken van illustraties voorzien waaronder de reeks Meisje Eigenwijsje.


Barbecuevlees.com van Poelierbedrijf Thaam Dam zijn specialisten in handgeregen kipsaté, shaslicks, en diverse soorten vlees op stok. Door eigen productie zijn zij in staat om ook complete barbecue- partijen van A tot Z te verzorgen.


KIIP is gespecialiseerd in de import van verwarmings en warmwater producten voor vele doeleinden. Denk aan camping, caravan, boot, huisdieren / paarden, thuis of professioneel gebruik. Zij verkopen de producten inmiddels in 7 verschillende landen in Europa. De kracht van het bedrijf schuilt in de zeer goede service, voorraad en enthousiasme. De groothandel van KIIP biedt u de mogelijkheid om de producten rechtstreeks van de fabriek bij u in de winkel te krijgen.


Wij zijn de trotse makers van speciaal voor u ontwikkelde motorkleding. Door onze deskundigheid en kennis over het vak zijn we in staat uitstekend maatwerk te leveren waarin motorliefhebbers comfortabel, veilig en vol vertrouwen kunnen rijden. Al ruim vijftig jaar levert DAMEN deze op maat gemaakte passie en veiligheid. Het is motorkleding om van te genieten.

Eugene de Wit van MX Service Noord-Holland is al jarenlang betrokken bij de race activiteiten van Rob Hartog. Dit is begonnen op de noppenbanden in de motorcross, maar ook in de beginjaren in de wegrace. Nog altijd kunnen we rekenen op de support van MX Service Noord-Holland. Zo heeft Eugene ervoor gezorgd dat Rob optimaal aan de start kon verschijnen tijdens de Red Bull Knock Out strandcross.


Sinds 2002 biedt Inwise digitale marketingoplossingen. Met het online systeem bieden zij sms-marketing, e-mailmarketing en social-mediamarketing. Wereldwijd gingen duizenden tevreden klanten u voor. Het voordeel van digitale marketing is dat het creeren, verzenden en traceren van digitale marketingberichten heel eenvoudig is. U kunt met het systeem nieuwsbrieven, sms'jes, verjaardagswensen, facturen, enquetes, kortingcodes, e-mail malings versturen en nog veel meer.


Van der Bel Las- & Reparatiebedrijf met Radiateurenservice is gespecialiseerd in diverse lastechnieken, constructie-werkzaamheden en metaalbewerkingen. U kunt bij hen terecht voor alle soorten laswerken, reparatie van diverse (machine)onderdelen zoals constructie, leiding, hek- en plaatwerk. Daarnaast is Van der Bel gespecialiseerd in reparatie, revisie en het nieuw te leveren van diverse radiateuren en koelers.

Uw partner voor voorspellend onderhoud. Het vinden van het geschikte moment om onderhoud te plegen, is waar MK Vibration Services u bij van dienst kan zijn door het uitvoeren van trillingsmetingen. Uitvoeren van trillings- en onderzoeksmetingen, sonisch en ultrasonisch luisteren, thermografie, uit- en inwendige inspecties, oliemonsteranalyses.


Al meer dan 92 jaar een vertrouwd adres in West-Friesland. De naam van Duin is al sinds 1928, nu drie generaties, verbonden met de tweewielers. Betaalbare en prachtige tweewielers bij John van Duin Tweewielerspecialist


De Post-Groep is een facilitaire dienstverlener. Wij streven naar een totaal dienstenpakket waarbij we onze verschillende bedrijfstakken inzetten. Ieder bedrijf met zijn eigen specialisme!
De beste service voor uw auto in Enkhuizen en omstreken! Door Hans Berkhout


De LS2 motorhelmen staan bekend om zijn enorm goede kwaliteit. Daarnaast hebben ze een mooie uitstraling en eigen style. Bij het bekende motorhelmenmerk LS2 kun je terecht voor allerlei verschillende soorten motorhelmen. Hierbij kun je denken aan een motor helm, een scooter helm maar ook helmen voor de motorcross en dergelijke. Met de LS2 helmen ben je hoe dan ook verzekerd van een goede veiligheid.


FÜSPORT Boots streeft er al sinds 1998 naar om u hoogwaardige beschermende laarzen voor motorgebruik te bieden. Het ontwerp, de ontwikkeling en het testen van FÜSPORT worden allemaal in Australië gedaan en zij streven ernaar om de consument de beste motorlaarzen op de markt te bieden. Motorlaarzen in de breedste zin van het woord, van de serieuze racer tot de zondagse rijder en iedereen daartussenin.


In de serie ‘Knippie Knippie Kuipers on tour’ neemt Martijn Kuipers zijn kijkers mee in allerlei dikke wagens en verschillende takken van transport. In zijn vlogs laat hij je graag meegenieten terwijl hij aan het werk is als vrachtwagenchauffeur. Tevens is in de Schitteront shop zijn eigen merchandise te vinden!Lida Berkhout
Interim-management, coaching en advies.


Via Sofia, vaste leverancier van de teamkleding voor Team Hartog en bedrukking daarvan. Reclamegeschenken Via Sofia is een bedrijf gevestigd in Zwaag en is actief in de verkoop van allerlei artikelen bedrukt met uw eigen logo, naam, tekst, foto. Naast het verkopen van bedrukte artikelen zoals kleding, pennen, bekers, petten, paraplu's, etc. kunt u ook bij hen terecht voor het beletteren van uw auto, etalage, stand, reclameborden, etc.. Dit is nog maar een kleine greep uit de uitgebreide collectie van Via Sofia.


Voor het betere, mooiere, snellere, innovatievere, hoogstaande, duurzame las-en constructiewerken in aluminium, koper, roestvaststaal en ferrometalen voor particulier en bedrijf.